Színes százlábú
2012. május 12.

Színes százlábú

Színes muffinokból, cukormázból és gumicukrokból készíthetünk azt az egyedi kinézetű süteményt.  Egy rendhagyóbb születésnapi zsúrra jó ötlet, ebben az esetben annyi muffin süssünk, ahány vendéget várunk.

http://thetwosavvysisters.blogspot.com

A muffin alapreceptje itt található: http://recept.paradicsom.info/receptek/sutemeny_edesseg/muffin_alaprecept

Keverjünk a tésztához különböző színű ételfestékeket. Készítsünk cukormázat, boltokban kapható egyszerűen elkészíthető, zacskós por verzió. A muffinak tetejét a cukormázzal díszítjük habnyomóval, majd ennek segítségével ragasztjuk össze  követelőző muffínnal. A muffionokat oldalt fektetjük, kivéve az utolsót, aminek a tetejére teszünk egy oldalra fektetett muffin, ez lesz a százlábú feje. A kép alapján gumicukrokból arcot készítünk neki, a csápok nyalókák lehetnek. Nem marad más hátra, mint hogy gumicukorból lábakat készítünk, ehhez érdemes a gumicukrokat előzőleg kicsit lehűteni mélyhűtőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekazetel.blog.hu/api/trackback/id/tr394503791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása