Aki eddig utálta a töltött paprikát, mostantól követelni fogja.
Forrás: http://www.hormel.com
Többféle színű kaliforniai paprikát érdemes venni hozzá. Keresztben 2/3 és 1/3 arányban szétvágjuk, kicsumázzuk. A paprika egyik feléből kivágjuk a lábakat, a többit apróra vágjuk. Kifőzünk a gyorsrizst, közben megpároljuk a gombát és az apróra vágott paprikát kevés olajon, sózzuk, borsozzuk és meghintjük kevés pirospaprikával. A kifőtt rizshez keverjük a reszelt mozzarellával együtt. Ezzel töltjük meg a paprikákat. Tűzálló tálra helyezzük és sütőben kb. 10 percig sütjük a lábakkal együtt. Ha elkészült tányérra rakjuk, és feldíszítjük a lábakkal és elkészítjük a szemét két karika uborkából és 2 fél koktél paradicsomból, amiket egy fogpiszkáló segítségével rögzítünk. A csápok lehetnek ropik. Milyen egyéb rizses töltelékkel tudnád még elképzelni?